Fysiek herstellen na burn-out, maar hoe? Bekijk ons Fit2Work programma!

Voedingsschema

Via onze hoogtechnologische weegschaal en het vraaggesprek zal onze diëtiste samen met jouw een voedingsschema opstellen. Dit schema heeft de bedoeling om je energieker en actiever te maken. Het gaat hier niet om een algemeen dieet, proteïne shake dieet, herbal life, ... maar een schema gebaseerd op dagelijkse producten (groenten, fruit, vlees, ...).

Inspanningstest

Via een wetenschappelijk protocol zullen we met een fietstest jouw conditie meten. Heb hier geen schrik voor. Deze test is nodig om jouw basisniveau te bepalen voor het trainingsschema. Het geeft ons een mooi zicht over wat jij aankan. Het zorgt ervoor dat het trainingsschema niet té zwaar zal zijn, maar ook niet té licht. Het is dus belangrijk dat we deze test afnemen

Trainingschema

Via een vraaggesprek met onze coach zullen we jouw doelstelling bespreken. We zorgen ervoor dat deze doelstelling specifiek, meetbaar, aanvaardbaar, realistisch en tijdsspecifiek is (SMART). Zo kan een doelstelling voor ons zijn: Binnen 3 maanden de dagdagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren (wassen, kinderen naar school brengen, koken, naar winkel gaan en een gesprek aangaan met de partner gedurende 5 dagen in de week). Ons trainingsschema duurt 3 maanden, is persoonlijk en gebaseerd op het voedingsschema en de inspanningstest.

Hoe ga je te werk?

Maak een afspraak via gertjan@kinemobility.be of via 0478 40 96 16
Kom naar onze praktijk op de Desguinlei 16, 2018 Antwerpen
Betaal €150 voor het testmoment en het 3 maandenschema in de praktijk
Mobility Screening by 24th Street